original-oldtimer-slider-aloldalak

Shop

Alkatrészek, kiegészítők

Saját fejlesztéseink,
hogy a vezetés még nagyobb élmény legyen…

Cabrio autótakaró SHORT TOP

Rossz érzés otthagyni kedvencünket fedetlenül, por, nap, stb. Erre kínál megoldást a SHORT TOP. Víztaszító, UV álló anyagból készülő, csak az utasteret letakaró, összesen 30 dk súlyú, egy mozdulattal le ill. feltehető takaró. A SHORT TOP saját zacskójában, a vászon tetővel együtt tárolható. A SHORT TOP a pontos illeszkedés miatt nem univerzális, típusonként egyedi szabásminták alapján készül.
Érdeklődjön…

Haspáncél, Protector

Egyedileg készítünk W113-as és W107-es típusra haspáncélt, protectort alumíniumból, porszórt felülettel.
Felfüggesztései minden esetben meglévő statikai pontokhoz rögzülnek, így semmilyen átalakítást nem kívánnak. A felfüggesztések a karosszériával lágy, rezgésmentes kapcsolatot biztosítanak. Haspáncéljaink, protectorjaink eltérnek a rallye világából ismert megoldásoktól. Célunk is eltérő azokétól: védjük az autó alját a sérülésektől. A mechanikai hatások tönkre tehetik a haspáncélt, de annak felfüggesztésein  keresztül nem érheti az autót maradandó sérülések. Ezek a páncélok nem teszik alkalmassá autóinkat arra, hogy több métert csússzanak az aljukon.
Érdeklődjön…

Trezor

Növeltük a rakodóhelyek területét. Az így kialakult plusz rakodóhelyek jól elérhetőek, és az illetéktelenek számára rejtve marad.
Érdeklődjön…

Fűtés cső

Érdeklődjön…

Műszerfal felirat rádió helyére

Érdeklődjön…

Hővédő lemez

Érdeklődjön…

TOP